Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко в прозорій сукні показала свої бездоганні вигини

«Міс Україна 2016», модель і телеведуча Олександра Кучеренко здивувала Мережу сміливим образом.

Її називають найкрасивішою дружиною в українському шоу-бізнесі, а хтось порівнює її з голлівудською актрисою Анджеліною Джолі. Олександра Кучеренко для багатьох є еталоном жіночої краси. Дівчина знає свої сильні сторони і часто ділиться зі своїми шанувальниками свіжими знімками.

Деякий час назад Олександра пішла по стопах свого чоловіка Дмитра Комарова і стала телеведучою. Кучеренко веде програму “Зоряний спорт ” на каналі ICTV і регулярно з’являється в ефірі в спокусливих нарядах.

Нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз Олександра опублікувала фото, зроблене перед зйомками нового випуску телепрограми.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Кучеренко
Скріншот з Інстаграм-сторіз Кучеренко

Цього разу ведуча одягла чорну відверту сукню з прозорими вставками на руках і животі. Дівчина злегка зігнулася, продемонструвавши свої витончені вигини, і поклала руку на стегно, надавши знімку ще більшої пікантності.

Нагадаємо, нещодавно Олександра Кучеренко здивувала публіку схожістю з відомою голлівудською актрисою. Дівчина опублікувала фото на якому постала в стильному осінньому образі. Саша стояла полубоком і не дивилася в кадр. Багато передплатники відзначили, що на цьому знімку Кучеренко дуже схожа на Анджеліну Джолі.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.