Бюст вивалився з купальника: фанати Софії Ротару показали її очманіле фото часів молодості

На зйомках художнього фільму "Душа" в 1981 році Софія Ротару позувала в купальнику.

Знімків звідти майже не залишилося, тому кожна нова фотографія, яка з’являється в мережі – справжній раритет. Нещодавно фан-сторінка Софії Ротару опублікувала знімок, де бюст молоденькою Софії трохи вивалився з щільного купальника. Ротару в ті роки була дуже навіть соковитою дівчиною. Це відзначили і шанувальники, які залишили знімку молодої співачки десятки лайків.

В молодості у Софії буле дрібне кучеряве волосся і ямочки на щоках – ось за що полюбив її майбутній чоловік

Відзначимо, співачка не тільки складала і виконувала пісні, але ще і знімалася в фільмах. Також Софія Михайлівна Ротару має сьогодні звання народної артистки і Заслуженої Артистки.

Її внучка Софія Євдокименко вирішила частково йти по стопах бабусі, і вже виконала кілька пісень. Однак на велику естраду так і не зважилася піти. Зараз вона живе в США і займається модельним бізнесом. Софія Євдокименко дуже схожа на свою бабусю в молодості – така ж худенька і з формами.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.