Кров з молоком: червоні губи і білосніжне плаття Тіни Кароль звели з розуму одруженого Потапа – він аж показав свого маленького

Новий образ Тіни Кароль на "Танцях з зірками " звів з розуму Чапкіса, Влада Яму, Потапа і інших чоловіків, які зібралися сьогодні на паркеті.

Голови йшли обертом. Ця пишногруда телеведуча одягла на себе молочне плаття, яке яскраво підкреслює її бюст. Неприкрита “душа ” ледь не випала з-за тонких бретелей. Найбільше довелося “страждати ” Юрію Горбунову, який весь час був поруч і дивився на “багатства ” Тіни Кароль. Осадча, напевно, змучилася від ревнощів, якщо дивилася цей прямий ефір.

Тіна Кароль вийшла в студію зі звичними для неї червоними губами, і в білій сукні, яке візуально робить її область декольте більшим

Неймовірний образ Тіни Кароль на Танцях 25 жовтня
Неймовірний образ Тіни Кароль на Танцях 25 жовтня

Комплімент з приводу зовнішності Тіни Кароль зробив і Потап, який сьогодні став провідним балкона. Він вийшов не один, а з Потапом-молодшим. Також вести шоу прийшов його син, що також є фішкою дев’ятого епізоду “Танців з зірками “.

Олексій і Андрій Потапенко
Олексій і Андрій Потапенко

Відзначимо, що суддею-джокером стала екс-учасниця “Танців … ” Маша Єфросиніна.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.