Молода дружина Комарова прикрила причинне місце листочками: як виглядає модель Олександра Кучеренко у всій красі?

Молода і красива дружина знаменитого мандрівника Комарова Олександра Кучеренко вийшла на прогулянку в парк, і не відмовилася від осінньої фотосесії.

Вона позувала в золотий листі. І це при тому, що футболка у неї була теж з малюнком листочків. З розпущеним прямим волоссям і блідими рожевими губами Кучеренко дуже йде фотографуватися. Вона вирішила сильно не фарбуватися, і залишила у себе на обличчі нюдовий макіяж.

Олександра Кучеренко зробила перше відверте зізнання за довгий час

Вона написала в описі до фотографії, що нарешті-то полюбила осінь. І тепер хоче більше фотографуватися. Напевно, на це вплинуло ще й те, що осінь цього року аномально тепла – деякі до цих пір ходять в футболках, хоча через пару днів вже буде листопад.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Відзначимо, знаменитого мандрівника Дмитра Комарова на фото немає. Зараз він зайнятий зйомками нового сезону “Світ навиворіт “. Він поспішив зі зйомками, адже кордону знову можуть закрити на карантин.

Пара разом вже кілька років. Вони познайомилися на конкурсі краси, де тоді ще нікому невідома Кучеренко отримала корону. Потім зустрілися на “Танцях з зірками “, а потім несподівано для публіки оголосили про те, що вони вже одружилися. Дітей пара поки не планує, тому що вони зайняті розвитком власної кар’єри і рідко бувають удома.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.