Найкрасивіші актриси радянського кіно: Варлей, Бистрицька, Алфьорова, Кустінська і Менглет

Краса - дуже неоднозначне поняття. І його маркери у кожного свої. Одному людина може здатися гарною, а іншим - не дуже.

Але були в СРСР актриси, які вражають своїм чарівним зовнішнім виглядом. Якщо ви коли-небудь дивилися фільми пізнього СРСР, то вам точно відомо хто це.

Ірина Алфьорова

Ірина Алфьорова
Ірина Алфьорова

Ця зірка засвітилася в таких легендарних кінострічках як «Д’Артаньян і три мушкетери», «ТАРС уповноважений заявити …», «Ходіння по муках», «З коханими не розлучайтеся».

Наталія Варлей

Наталія Варлей
Наталія Варлей

Слава красуні всього Радянського Союзу прийшла до Варлей вже після першої кінематографічної роботи. І тримається досі. І буде триматися ще не один десяток років. Тільки подивіться на її витончені риси.

Еліна Бистрицька

Еліна Бистрицька
Еліна Бистрицька

Актриса і співачка, яка засвітилася в спектаклі “Тихий Дон “. Крім цього, на її акторському рахунку стрічки «Незакінчена повість», «Добровольці» і ще десяток інших.

Наталя Кустинська

Наталя Кустинська
Наталя Кустинська

Російська Бріджит Бардо. Так Наталю охрестили шанувальники. Запам’яталася Кустінськая своєї західної зовнішністю і роллю в культовому “Іван Васильович змінює професію “.

Майя Менглет

майя Менглет
майя Менглет

Радянська Софі Лорен. Так актрису називали через її видатної зовнішності – є в її рисах щось італійське або навіть французьке. Це актриса з величезною кількістю зіграних ролей як в театрі, так і в кіно. Але всесоюзну популярність їй принесла роль Антоніни Глечіковой в культовій стрічці «Справа була в Пенькові».

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.