Поки Галкін ходив пішки під стіл, Пугачова вже розважалася з друзями в лазні: розпатлана Примадонна в купальнику дала жару

Різниця у віці між 71-річною Примадонною і 44-річним пародистом ніколи не залишить публіку в спокої, адже поки Максим Галкін ходив пішки під стіл, Алла Пугачова вже веселилася з друзями в лазні.

Героїня нашої сьогоднішньої статті має кілька десятків років сценічного досвіду за плечима, саме тому багато артистів вважають її цілою епохою в музичній індустрії. З цим і не посперечаєшся, адже Примадонна — ключова фігура в розвитку вітчизняної естради.

З огляду на рівень популярності співачки, в мережі щодня створюються безліч її фанатських акаунтів. Там регулярно з’являються архівні фото Алли Борисівни часів її молодості.

Молодая Пугачева
Молода Пугачова

На цей раз шанувальники згадали досить провокаційний знімок 1978 року, де зірка зображена в компанії третього чоловіка Євгена Болдіна та їх друзів — поета Іллі Рєзніка і директора талліннського Палацу культури і спорту Миколи Зінцова.

Пугачева в бане с бывшим мужем Евгением Болдиным (первый слева) и друзьями
Пугачова в лазні з колишнім чоловіком Євгеном Болдіним (перший зліва) і друзями

Якщо вірити даті фотографії, то нинішньому чоловікові Примадонни на той момент було всього 2 рочки. Не далеко за віком пішов і ще один обранець жінки, що співає — Філіп Кіркоров тоді був 11-річним хлопчиком. Цікаво, що саме він познайомив Аллу з молодим і перспективним гумористом.

Киркоров, Пугачева и Галкин
Кіркоров, Пугачова і Галкін

Незважаючи на постійні чутки про розлучення, Галкін і Пугачова живуть в атмосфері повного взаєморозуміння, любові і довіри. Їм не заважає навіть те, що знаменита дружина старша за свого не менш знаменитого чоловіка на цілих 27 років.

Алла Пугачева и Максим Галкин
Алла Пугачова і Максим Галкін

Зараз щаслива пара присвятила себе вихованню двійнят Лізи і Гаррі. Цього року діти вже пішли в перший клас, так що турбот у них додалося.

Спадкоємці Примадонни вчаться в елітній школі, де за навчання батькам доводиться викладати по 3 мільйони рублів в рік на двох (майже 1,2 млн гривень).

Алла Пугачева и Максим Галкин с двойняшками
Алла Пугачова і Максим Галкін з двійнятами

Судячи з усього, такі гроші для зіркового сімейства не проблема, що, втім, не дивно, дивлячись на їх замок.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.