Постаріла, але вміло сховала зморшки під косметикою. Кращі фотографії Ірини Білик з Інстаграм

Українська співачка Ірина Білик зараз зрідка виступає на сцені. Більше своєї енергії вона направила в Інстаграм-блог.

Ірина не молодіє, однак в свої роки все одно виглядає досить молодо і підтягнуто. Пропонуємо поглянути на її найвдаліші і красиві образи.

Тут ніжна діва з дрібними кучериками і в українському вінку з квітів вдає, що читає книгу. Її ніжний образ роблять агресивним великі губи, яскравий макіяж на очах і дуже велике кільце з каменем на руці. Такий варіант поєднання макіяжу, аксесуарів та одягу робить Ірину сучасної і молодіжної. А ви любите український фолк?

Тут Ірина Білик на ювілеї “Світського життя ” зі своєю сім’єю і навіть невісткою. На неї надітий довгий червоний блискучий кардиган і чорний капелюх із середніми полями. Червоний колір трохи повнить співачку, але в цілому їй йде таке поєднання кольорів.

А на цьому фото ви можете побачити, який Ірина Білик буде в старості. Тут українська співачка показала свою маму. Сама позувала перед об’єктивом в молодіжній шапці і куртці в стилі вісімдесятих.

Ірині Білик йде класика на сучасний лад. Це підтверджує фото, яке нещодавно з’явилося у неї в Інстаграм. Такий глибокий блакитний костюм вона купила собі на восьме березня.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.