Притула став героєм нової фотожаби, сам того не знаючи: задивився на іншу жінку

Цієї неділі відбулися чергові місцеві вибори, на яких жителі вибирали місцеву владу в своїх містах, громадах і районах.

Сергій Притула був одним з кандидатів на пост мера Києва, і виклав фотозвіт зі свого походу на виборчу дільницю. Однак це фото швидко облетіла інтернет, і додало Притулі ще більше популярності. Сам того не усвідомлюючи, чоловік, який проходив повз шоумена і новоспеченого політика, він став героєм фотожаби.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGxLcAjFaD7%2F&is_from_rle

“Чувак в бейсболці, коли твоя дівчина побачить цю фотку, єдине, що тебе врятує – це говори, що озирнувся на мене, а не на Аліну;))! “, – написав Сергій Притула у властивій йому жартівливій манері.

За попередньою інформацією виборчої комісії, шоумен Сергій Притула не отримує крісло мера столиці, йому не вистачило голосів. Таким чином, є підстави стверджувати, що він знову повернеться в свої телевізійні проекти, і візьме участь в зйомках нового сезону “Вар ‘яті Шоу “. Сам Сергій Притула ще не коментував своє другої поразки за два роки на політичній арені.

Популярне

Схожі статті

В обіймах таємничих чоловіків: Нікітюк, Кошмал, Камінська показують лише руки своїх коханих – без облич

Серед зірок останнім часом поширюється тенденція приховувати своїх коханих від широкого загалу. Сьогодні в об'єктив камер потрапили лише руки обранців Нікітюк, Кошмал, Камінської, Мішиної.

43-річний актор “Дизель шоу” Євген Гашенко показав свої бодібілдерські мускули: Віка Булітко оцінила одразу

Актор "Дизель шоу" Євген Гашенко не втомлюється дивувати любителів гумору незвичними образами. А ще у свої 43 роки демонструє ідеальну фізичну форму – просто гора м'язів.

Орхідея зацвіте, як “божевільна”: досвідчені садівники заявили, що для цього знадобиться лише кубик льоду

Щоб змусити орхідею, щойно зав'яне, зацвісти знову, не треба купувати дорогих добрив. Просто дістаньте з морозилки кубик льоду, і ваша підопічна на підвіконні неначе зшаленіє.