Ведучий «Холостяка» Григорій Решетник з дружиною чекають на третю дитину: щасливі вагітні фото

Один з найулюбленіших публікою українських ведучих Григорій Решетник з дружиною Христиною скоро стануть багатодітними батьками. У пари на підході третя дитина.

Герої нашої сьогоднішньої статті вже виховують двох синів — 7-річного Ваню і 3-річного Діму. Варто відзначити, що подружжя справляються без допомоги няні.

Ваня и Дима Решетники
Ваня і Діма Решетники

В одному зі своїх інтерв’ю Христина розповіла, що для них діти — не перешкода:

«Ми хочемо, щоб вони бачили, яким життям ми живемо. Ми всюди беремо їх з собою, з татом на зйомках бувають, що їм дуже подобається. Люди впевнені, що за нами їздить в подорожі свита нянь. Допомагала часом моя мама, бабуся іноді, але це дуже рідко. Можна абсолютно спокійно обходитися без допомоги».

Григорий Решетник с женой Кристиной
Григорій Решетник з дружиною Христиною

Цікаво, що дружина шоумена більше хоче хлопчика, хоча у них вже є двоє, а сам він буде радий кому завгодно. Майбутній малюк повинен народитися ближче до зими, стать якого Решетники поки не розкривають, однак шанувальники вже згорають від нетерпіння.

Що стосується можливого імені для дитини, то Ваня і Діма названі на честь дідусів. Як розповів Григорій, якщо третью буде дівчинка, то бабусі вже натякають на себе.

До речі, брати дуже зраділи, дізнавшись, що в недалекому майбутньому їхня сім’я стане більшою:

«Вони цілують животик, звертаються до нього «мій малюк». Вже дуже люблять. Класно поставилися», — поділилося особистим подружжя.

Семья Решетников в ожидании третьего ребенка
Сім’я Решетник в очікуванні третьої дитини

Не можна не відзначити, що для українського шоу-бізнесу 2020-й — рік бебі-буму. Зовсім недавно в черговий раз батьками стали Джамала зі своїм чоловіком, Світлана Тарабарова, Альоша з Тарасом Тополею, хореограф Ілона Гвоздьова, а скоро до цього списку приєднаються і Решетники.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.