Аліна Гросу після розлучення налякала виснаженим виглядом: запалі щоки і втомлені очі

Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу після заяви про розлучення здивувала змученим виглядом.

Нещодавно Аліна Гросу потрясла своїх шанувальників несподіваною новиною: вона розлучилася зі своїм чоловіком через кілька місяців після весілля. Про це співачка відверто розповіла в програмі «ЖВЛ» на телеканалі «1 + 1». За словами Аліни, її колишній чоловік знайшов собі нове захоплення і став ініціатором розлучення. Крім того, Гросу зізналася, що колишній коханий знайшов жінку доросліше і багатше, зробивши натяк, що хлопець – альфонс.

Аліна гросу розлучилася через півроку після розкішного весілля

Після зізнання про розлучення шанувальники Гросу почали ще ретельніше стежити за життям улюбленої співачки. Нещодавно Аліна опублікувала в своєму Інстаграмы фото, яке змусило фанатів хвилюватися.

Аліна зробила фото на знімальному майданчику, де знімається в серіалі «ДНК», який незабаром вийде на екранах телеканалу «Україна». На знімку Гросу сиділа за великою камерою. Її волосся були розпущені, а одягнена Аліна була в теплий плащ. Шанувальники артистки відзначили, що вона сильно схудла і попросили її берегти себе.

Варто відзначити, що Гросу на фото дійсно виглядає виснаженою і втомленою. Її щоки сильно впали, а очі виглядають втомленими. Можливо це пов’язано з пережитим розлученням або з щільним графіком роботи.