Ви не варті моєї уваги: дочка Фреймут зробила зухвалу і несподівану заяву

Старшій доньці відомої ревізорші Ольги Фреймут вже 15 років. Дівчинка вся в маму - самовпевнена і зухвала.

Вона вже давно веде свій Інстаграм-блог, де розповідає про своє життя, зіркового життя мами і життя тата-британця в Лондоні. Також дівчинка нерідко їздить до батька, тому у неї навіть є тревел-рубрики. Незважаючи на такий юний вік, і на те, що дівчинка ще неповнолітня, думки у неї досить дорослі. Днями Злата поділилася шокуючою правдою – у неї зовсім немає друзів.

“У мене немає друзів. Зазвичай така сумна фраза, від якої всім стає погано. Але я так більше не вважаю”

Саме з такої фрази юна дочка ревізорші Фреймут почала свою розповідь. З огляду на те, хто її тато, дівчинка відмінно володіє англійською мовою. Тому переважна більшість публікацій в блозі робить іноземною.

Злата Мітчелл згадала, що пишається тим, хто вона зараз, і тим, що вона віддає перевагу не тусовках, а саморозвитку.

«Ви, хлопці, не варті моєї уваги і енергії. Найбільший урок, який мені дала життя, полягає в наступному; ти єдине, що у тебе є », – резюмувала дочка скандально відомої телеведучої Ольги Фреймут. У коментарях зоряна мати підтримала Злату, напевно вона заохочує таке впевнене ставлення і до себе, і до оточуючих.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.