Оля Цибульська поділилася рідкісним знімком з коханим: а чи не Дзідзьо це?

Українська співачка Оля Цибульська, яка зараз з головою занурена в роботу, не забуває і про особисте життя.

У Інстаграм-блозі знаменитість читають близько мільйона людей, які кожен день чекають її публікації. Напередодні вона показала ніжне фото з першим чоловіком в її житті. Першим і єдиним. Це, схоже, її нинішній чоловік, проте розглянути було складно, адже на знімку вони обнімаються, і чоловіка видно лише зі спини.

З незрозумілої причини Ольга Цибульська приховує ім’я і обличчя чоловіка. Хоча вони в шлюбі вже 6 років, і у них підростає син

Тому будь-які знімки з чоловіком – справжня рідкість.

Нещодавно в програмі “Зоряний шлях ” на каналі “Україна ” улюблениця Дзідзьо Оля Цибульська поділилася, що її нинішній чоловік був у неї в плані близькості першим. І зважилася вона на те, щоб наблизитися до нього, в 24 роки. Але дуже відповідально готувалася до тієї ночі, і вважає її однією з найбільш чуттєвих в життя. Зараз Оля виховує сина. Хотіла б ще дочка, але поки щільний графік і стрімка кар’єра не дозволяють зійти зі шляху, щоб знову поринути в радість материнства.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.