Турецький красунчик Бурак Озчівіт насмішив світ своїми величезними ногами

Багато відомих красуні спіймані на те, що за допомогою різних хитрощів удлінняют собі ноги. Але навіщо це робити брутальному чоловікові?

Тепер в Мережі сміються над новими фото Бурака Озчівіта. Швидше за все молодий чоловік, за яким сохне не одне жіноче серце після його знаменитих ролей в серіалах “Корольок пташка співоча” і “Чудовий вік”, таким чином вирішив пожартувати. Він, вірніше той, хто його фотографував, використовував один з фільтрів, візуально подовжують окремі частини тіла.

 ""

І жарт вдалася – в Інстаграмі у турецькій знаменитості більше 16 млн передплатників з усього світу і фото швидко розлетілися по таблоїдам і Інтернет-майданчикам.

 ""

Коментарі розділилися на два табори – одних фото насмішили, мовляв, тепер йому і лижі не потрібні, а руками можна всіх прихильниць відразу обійняти. Інші ж обурилися, мовляв це ревнивець-дружина Фахріє Евджен спеціально робить невдалі знімки чоловіка, щоб позбутися від потенційних суперниць.

 ""

До речі, Бурак в кіно потрапив практично випадково. Спочатку він був успішною моделлю, в 2003 році отримав нагороду “Краща модель Туреччини”, а в 2005 році зайняв друге місце в конкурсі “Найкраща модель світу”.

 ""

Він багато знімався в рекламі.

 

Ще в підлітковому віці Бурак знявся в декількох фільмах жахів, але будувати акторську кар’єру не збирався. А ось від ролі Малкочоглу Балі Бея відмовитися не зміг і це принесло йому світову славу. Зараз він знову знімається в історичному серіалі, для чого довелося відростити густу бороду.

Бурак Озчівіт
Бурак Озчівіт

 

 

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.