Леся Нікітюк розставила свої довгі ноги на камеру і показала, чим завойовує любов публіки

Одна з найулюбленіших публікою українських ведучиих Леся Нікітюк розставила свої довгі ноги і прямо на камеру показала, чим завоювала народну любов.

Героїня нашої сьогоднішньої статті розпочала свій шлях на телебаченні в якості учасниці третього сезону «Розсміши коміка», де в дуеті з Ольгою Панасенко дівчата виграли 50 тисяч гривень. Доленосним в кар’єрі Лесі став наступний проект — тревел-шоу «Орел і решка». Саме з ним зірка здобула широку популярність.

Зараз Нікітюк веде «Ле Маршрутку», «Хто проти блондинок?» і, звичайно ж, «Хто зверху?», рейтинги якого злетіли саме після того, як компанію Сергію Притулі склала головна мандрівниця країни.

Сергей Притула и Леся Никитюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк

Їй вже не потрібно доводити, що вона чогось варта, адже численна армія шанувальників говорить сама за себе.

Як активний користувач соціальних мереж, Леся регулярно ділиться зі своїми мільйонами підписників новими фото і відео. На цей раз знаменитість показала кадр з осінньої прогулянки в стильному образі total black.

Вона позує, сидячи на лавці, в коротких шортах, топі під довгою накидкою, масивних шкіряних черевиках і ідеально доповнюючому наряд капелюшку. В камеру Нікітюк дивиться суворим модельним поглядом, злегка притримуючи рукою волосся.

Цим знімком зірка вирішила привернути увагу публіки і порадитися щодо часу випуску в ефір нових серій «Ле Маршрутки».

Ле Маршрутка
Ле Маршрутка

Втім, телеведучій це вдалося, адже в коментарях їй не тільки відповіли на питання, але ще і обсипали безліччю компліментів, з якими важко не погодитися.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.