Юлія Висоцька налякала надмірною худобою і впалими щоками: сім років коми дочки відбилися і на мамі

Популярна російська актриса і телеведуча Юлія Висоцька налякала шанувальників впалими щоками і надмірню худобою. Переживання за дочку помітно відбилися на фігурі зірки.

Героїня нашої сьогоднішньої статті живе в щасливому шлюбі з справжнім метром кіноіндустрії Андрієм Кончаловським вже цілих 22 роки. У них народилося двоє дітей — дочка Марія і син Петро.

Якщо Петю батьки виховують, то з Машею все набагато складніше, адже вже сім років вона знаходиться в комі, але рідні не перестають за неї боротися.

Высоцкая и Кончаловский с детьми
Висоцька і Кончаловський з дітьми

У 2013-з в родині Юлії та Андрія сталася трагедія — їх машина потрапила в аварію, в результаті якої спадкоємиця пари отримала важку черепно-мозкову травму. З тих самих пір подружжя намагається не афішувати сімейне життя.

При всьому при цьому Висоцька регулярно радує шанувальників новими фото і відео в соціальних мережах. Так, на її Instagram підписані більше мільйона людей і всі вони з радістю коментують публікації знаменитості, а також ставлять позначки «Подобається».

Юлия Высоцкая и Андрей Кончаловский
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

На цей раз теледіва поділилася свіжою фотографією, на якій вона позувала в чорному сарафані і темно-коричневих балетках, сидячи на чомусь, що нагадує лавку та закинувши ногу на ногу. Доповненням образу стали акуратні браслети і білі сережки.

Практично під кожним знімком підписники дивуються, як Юлії вдається смачно готувати і при цьому тримати себе в такій чудовій формі. Сама вона розповідала, що ні на яких дієтах не сидить, бо не любить обмежень.

Допомагає їй почуття міри, дисципліна і знання того, що та як правильно поєднувати між собою, щоб не заробити зайвих сантиметрів на талії.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.