Принцеси, які залишилися глибоко нещасними в шлюбі і не знайшли кохання: палацові таємниці Букінгема і не тільки

Мільйони жінок і дівчат по всьому світу мріють бути причетними до королівського життя, але не завжди вона виявляється казкою. Підтверджують це принцеси, які були глибоко нещасними в шлюбі.

Героїні нашої сьогоднішньої підбірки вдало вийшли заміж за принців, однак зовнішня ідилія не мала нічого спільного з реальним станом справ.

Маргарет і Ентоні Армстронг-Джонс

Серце рідної сестри королеви Єлизавети II завжди належало лише одному — капітану Пітеру Таунсенду. Цей чоловік був головним конюхом покійного короля, так вони і познайомилися. Одного разу на публіці Маргарет просто змахнула з нього порошинку, як журналісти тут же все зрозуміли.

Принцесса Маргарет и Питер Таунсенд
Принцеса Маргарет і Пітер Таунсенд

У якости нареченого монаршої персони Пітер не годився — він був розлучений, не мав благородного походження, ще й був старший на цілих 16 років.

Принцесса Маргарет и Энтони Армстронг-Джонс
Принцеса Маргарет і Ентоні Армстронг-Джонс

У 1960-му Маргарет стала дружиною Ентоні Армстронга-Джонса, його вона не любила і навіть навмисне не створювала видимість ідеальних відносин. За всі 18 років спільного життя принцеса неодноразово змінювала молодих коханців, але нікого, крім Таунсенда, так і не покохала.

Ток Хе і Такеюкі Со

Життя кореянки з династії Лі було несолодким з самого початку. Рідний батько, імператор Коджон, визнав її лише через 5 років після народження — її народила його наложниця, а в 13 дівчинку відіслали до Японії, де видали заміж за аристократа Такеюкі Со.

Такеюки Со и Ток Хе
Такеюкі Со і Ток Хе

Цей шлюб був справжніми тортурами для обох. На тлі депресії у Ток Хе розвинулося серйозне психічне захворювання — вона довго лежала в психлікарні, після чого розлучилася з Такеюкі і втратила доньку, яка не змогла змиритися з розлученням батьків.

Діана і Чарльз

Улюблениця британців дуже любила свого чоловіка принца Чарльза і щиро вірила, що зможе знайти з ним щастя, однак нещасний був він. Справа в тому, що син королеви був закоханий в іншу — в Каміллу Паркер-Боулз.

Принц Чарльз и принцесса Диана
Принц Чарльз і принцеса Діана

Леді Ді довго це терпіла, але в підсумку стала шукати втіху на стороні. Принц теж перестав приховувати роман з Каміллою.

Принц Чарльз и Камилла Паркер-Боулз
Принц Чарльз і Камілла Паркер-Боулз

У 1996-му подружжя розлучилося, через рік принцеса загинула в автокатастрофі, а в 2005-му Чарльз одружився на тій самій коханці.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.