Світлана Лобода показала весільне фото: шанувальники привітали співачку зі знаменною подією

Співачка Світлана Лобода знаменита артистка, яку досить часто порівнюють з відомою на весь світ Шакірою.

І це не даремно, адже вони дуже схожі між собою – колір волосся, фігура, форма обличчя, губи і неймовірно сильний голос. Зараз Лобода офіційно одна, але за негласною інформацією вона зустрічається з солістом групи Рамштайн Тіллем Ліндеманном.

Шанувальники співачки давно мріють видати її заміж, особливо після чуток про роман Лободи з фронтменом німецької групи Rammstein Тіллем Ліндеманном

Світлана Лобода у весільній сукні
Світлана Лобода у весільній сукні

І нещодавно до цього з’явилися всі передумови. Незважаючи на те, що LOBODA ретельно приховує своє особисте життя, зараз вона вирішила трохи підняти завісу.

Днями Лобода опублікувала фотографію нареченої в білосніжній сукні. Спочатку шанувальники зраділи в надії, що їх кумир нарешті зважилася на сімейне щастя. А потім зрозуміли, що мова йде про весілля сестри, яка була в цьому році.

Світлана Лобода опублікувала знімок, побажавши своїй сестрі Ксюші великого щастя в сімейному житті.

Екс-віагрянки зараз відмінно себе почуває, навіть незважаючи на відсутність концертів. Її здорово забезпечує її небідна наречений Тілль, тому Лобода просто насолоджується радістю материнства.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.