Як виглядали лисі “горішки” Кошовий, Ткач, Яма з волоссям? Тепер неможливо перестати сміятися

Ще в минулому столітті лисина вважалася пороком, а зону, де на голові не росте волосся, намагалися ретельно приховати.

А сьогодні зірки спеціально виголюють волосся, щоб виглядати краще – адже це образ. У цій статті Поговрим про найчарівніших “Лисик ” в нашому шоу-бізнесі.

Почати варто, безсумнівно, з друга президента Володимира Зеленського

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Його екс-колега і близький друг Євген Кошовий – зірка шоу “Вечірній квартал “, український шоумен, актор і комік. Мало хто знає, але Женя спеціально голить голову, адже бути лисим – це його фішка вже більше десяти років. Хоча в молодості у нього була досить непогана шевелюра.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

“Пончик” Юрій Ткач

Юрій Ткач
Юрій Ткач

Колега Кошового – актор, гуморист і суддя “Ліги сміху ” Юрій Ткач теж може похвалитися своєю натертої лисиною на голові, в яку можна дивитися, немов у дзеркало. Судячи з його фігурі, лиса голова теж може бути частиною образу. Так чи інакше, така “зачіска ” акторові дуже йде, і з шевелюрою його вже просто неможливо уявити.

Юрій Ткач в перуці
Юрій Ткач в перуці

“Чорна конячка” Влад Яма

Влад Яма
Влад Яма

Улюбленець Наталії Могилевської Влад Яма – найвідоміший хореограф країни. Він лисий стільки, скільки виступає на сцені. Звичайно, про його голову багато разів жартували все – від самої Могилевської до Юри Горбунова. Але Яма впевнений – це його фішка, яка допомагає швидко перевтілюватися з одного образу в інший і виділятися на тлі інших. Вважає лисину своєю родзинкою, за яку його полюбила дружина Лілія.

Влад Яма з волоссям
Влад Яма з волоссям

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.