Зовсім не схожа на красуню Хюррем: як виглядала зірка «Величного століття» Мер’єм Узерлі до того, як стати відомою

Важко уявити, але в дитинстві ця рудоволоса бестія була сірою мишкою з темним волоссям і смаглявою шкірою.

Мер’єм Узерлі отримала світову славу після виходу на екрани легендарного серіалу «Величне століття», де актриса зіграла головну роль. Зараз Мер’єм має мільйонну армію фанатів по всьому світу, а за її Інстаграмом стежать майже 6,5 мільйона підписників.

Актриса любить експериментувати зі своєю зовнішністю і частенько міняє свою зачіску. Фанати можуть згадати Мер’єм і з довгим волоссям і з короткими, з рудим кольором волосся і блондинкою.

Мер'єм Узерлі любить експериментувати із зовнішністю
Мер’єм Узерлі любить експериментувати із зовнішністю

Але її натуральний колір волосся зовсім інший. У дитинстві Мер’єм Узерлі була звичайною дівчинкою з темним волоссям, смаглявою шкірою і кривими зубами.

Мер'єм Узерлі в дитинстві
Мер’єм Узерлі в дитинстві

В юності Мер’єм теж не відрізнялася красою. У цій юній шатенці в безглуздому платті важко дізнатися майбутню зірку кіно.

Мер'єм Узерлі в юності
Мер’єм Узерлі в юності

Варто відзначити, що «Величне століття» не єдина кіноробота Мер’єм Узерлі. Після закінчення проекту актриса знялася не в одному фільмі, проте ці роботи не стали знаковими або популярними.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.