У Лілії Ребрик був серйозний напад. Її дочка опинилася поруч

Відома телеведуча Лілія Ребрик поділилася публікацією, якою змусила шанувальників дуже переживати за її життя і здоров'я.

Вона опублікувала знімок зі старшою дочкою Діаною. А підпис до фотографії початку зі слова “Напад … “. На щастя, нічого страшного не сталося, і виявилося, що у Лілії був просто напад осінньої ніжності.

Лілія Ребрик – телеведуча, яку неможливо побачити в поганому настрої

Дійсно, ця неймовірно красива блондинка завжди посміхається на всі 32 зуба. Цьому ж привчила і свою сім’ю. А по її хештегом “# дікасімейка ” в Інстаграм можна подивитися величезний фотоархів, на якому видно, що в родині дійсно не люблять сумувати.

До слова, її старша дочка Діана вже подорослішала, і дуже стала бути схожою на маму. Її риси стають все більш жіночними, а овал обличчя розширюється.

Відзначимо, Лілія Ребрик стала відомою завдяки багатьом проектам. Серед них “Ранок з Україною ” на телеканалі Україна, ролі в багатьох серіалах на тому ж каналі, а ще спектаклі в театрі, з якими вона їздить на гастролі по всій Україні. Крім того, вона брала участь в “Танцях з зірками “.

Нещодавно у себе в Інстаграм Лілія розповідала про її улюбленому виставі “Жінка над нами “. Також її чоловік Андрій Дикий – відомий хореограф, і має свою школу танцю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.