У прозорому корсеті і з вінком на голові: Настя Каменських показала свій образ на ХеллоуїнВ ночь на 1 ноября по всему миру празднуют очень своеобразный праздник — Хэллоуин. В этот день люди наряжаются в мистических персонажей, украшают дома необычными деталями и пугают себя и окружающих. Украинские звезды поддерживают эту традицию и наряжаются в очень эффектные, но пугающие наряды.

У ніч на 1 листопада по всьому світу святкують дуже своєрідне свято - Хеллоуїн. У цей день люди вбираються в містичних персонажів, прикрашають будинки незвичайними деталями і лякають себе і оточуючих. Українські зірки підтримують цю традицію і вбираються в дуже ефектні, але лякаючі наряди.

Так, відома зіркова пара українського шоу-бізнесу Потап і Настя Каменських похвалилися дуже красивими містичними нарядами. Ряд знімків опублікувала в своєму Інстаграмі Настя Каменських. На фото вона разом зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко позують в костюмах для Хеллоуїна. Потап вбрався в костюм Дракули, а Настя спробувала відтворити традиційний Хеллоуїнський образ Санта Муерте.

При цьому Каменських не стала зраджувати своєму стилю і зробила цей образ дуже відвертим і зухвалим. Красуня наділу напівпрозорий чорний корсет, який підкреслив її пишний бюст, а зверху накинула шовковий чорний халат. Образ доповнив обруч з червоними квітами і вуаллю, а також оригінальний макіяж.

Містичні образи Потапа і Насті дуже сподобався їхнім шанувальникам. У коментарях під знімками підписники залишили безліч позитивних слів. «Вау, як класно», «Ідеальна пара», «Круті образи», «Класна парочка, дракула – вогонь», – прокоментували підписники.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.