Танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі влаштував своїй дружині дуже зворушливу зустріч з пологового будинку з новонародженою дочкою

53-річний Джанлука Ваккі, відомий в світі як танцюючий мільйонер, недавно вперше став батьком - його дружина модель Шерон Фонсека народила дівчинку.

Маля народилося в строк – 27 жовтня, здоровеньке, на фото з пологового будинку видно, що з темними волосками.

 ""

 ""

Маленьку назвали екзотичним ім’ям Blu Jerusalema (Блю Іерусалема), вона буде носити прізвище батька – Ваккі.

На третій день маму і новонароджену виписали додому і щасливий батько організував романтичну зустріч – оформив ділянку з плюшевими іграшками, скульптурами тварин і безліччю рожевих куль з підсвічуванням. Розчулився мама не могла стримати сліз.

Зустрічав маму з малятком і обслуговуючий персонал, жінки не могли стримати сліз від хвилювання. Видно, що ці люди люблять господарів будинку.

Ми приєднуємося до привітань і бажаємо дитині рости здоровою і щасливою.

Схожі статті

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.