Жанна Фріске дивиться на нього з небес: як зараз виглядає єдиний син померлої співачки

Відома співачка Жанна Фріске померла в 2015 році від онкології. Коли жінки не стало, її єдиного сина Платону було всього 2 рочки.

Про страшну хворобу співачки стало відомо в кінці 2013 року, незадовго після того, як Жанна стала мамою. Страшну хворобу співачки пов’язують саме з вагітністю та процедурою ЕКО. Сама вагітність не може стати причиною розвитку пухлини, але може прискорити зростання вже наявного творення через різку зміну гормонального фону.

Жанна Фріске під час вагітності
Жанна Фріске під час вагітності

Жанна Померла в липні 2015 року, так і не пізнавши щастя материнства повною мірою. Зараз її єдиному сину Платону вже 7 років. Ось як виглядає хлопчик:

Зараз маленький Платон живе зі своїм татом – телеведучим Дмитром Шепелєвим і практично не спілкується з родичами з боку мами. Це пов’язано з конфліктом між Шепелєвим і батьками Фріске. Після смерті співачки пройшов вже не один суд між колишніми родичами, пов’язаний з фінансовими розглядами.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.