Кіркоров і Стас Михайлов запалили разом: запросили двох молодих блондинок без білизни

Днями Філіп Бедросович повідомив, що їде у відпустку на пару днів.

Всі думали, що він вирішив провести час з сім’єю, але король естради вміє дивувати. Він “поїхав за бугор ” зі Стасом Михайловим. Відпочивали не вдвох, а в компанії двох молоденьких блондинок – концертного директора Інни Михайлової і падчерки Стаса Михайлова Єви Канчельскіс.

Філіп Кіркоров виклав в Інстаграм знімок, де затискається з двома довгоногими молодими блондинками

“Які друзі, такі і канікули! Смачні, ошатні й вишукані … в компанії “, – душевно написав король естради.

З ким залишилися діти, поки зоряний татко гуляє – невідомо. Швидше за все, з ними залишилася їх хрещена мама Наталя Єфремова. Нещодавно син Кіркорова в програмі по “Першому каналу ” проговорився, що Наталя живе з ними, і вони навіть називають її “мама “.

Філіп Бедросович вирішив відмовитися від будь-яких коментарів з цього приводу.

До слова, дізнатися більше про життя самого короля і його нелегкому шляху до слави ви можете в нашому спеціальному репортажі на каналі “Одна хвилина “.

Також підпишіться на канал, щоб бути в курсі найцікавіших і важливих новин в світі шоу-бізнесу. У коментарях ви можете пропонувати свої теми для роликів!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.