Екс-дружина Олега Кензова звинуватила його в домашньому насильстві: «Було страшно, що він уб’є мене і піде в школу за дитиною»

Наталя Ярмоленко, екс-дружина Олега Кензова, звинуватила зірку в домашньому насильстві. Жінка відверто розповіла, як співак неодноразово піднімав руку не тільки на неї, але і на дітей.

Героїня нашої сьогоднішньої статті кілька років жила в постійному страху, а вся справа в тому, що той, хто повинен був стати її опорою, бив, душив і погрожував. У 2015 році виконавець хіта «По кайфу» одружився з Наталією, відомою в Україні як DJ Madonna, однак цей шлюб не приніс їм щастя.

В ефірі програми «Зірковий шлях» Ярмоленко зважилася вперше розкрити всю правду, коли їй почали писати інші дівчата, що також постраждали від рук знаменитості.

Наталья и Олег
Наталя і Олег

Олег завжди був дуже ревнивим, тому постійно вимагав від дружини, щоб вона доводила йому своє кохання. Він не довіряв обраниці, намагався знайти докази зрад. За словами жінки, почалося все з розбитого телефону через опубліковане нею фото в мережі і продовжилося побиттям.

Олег Кензов
Олег Кензов

Все це побачив старший син Наталії від попередніх стосунків, який сказав їй:

«Мама, що ця сволота від тебе хоче?».

Кензов все почув і почав бити хлопчика, а молодша дитина так злякалася, що обмочилася і почала кричати. Героїня статті зізналася, що навіть не пам’ятає, як відтягла співака, але після цього їй довелося витирати кров на підлозі.

Наталья Ярмоленко с сыном
Наталія Ярмоленко з сином

Побої Ярмоленко не пішла знімати, тому що соромилася. Вона вважає, що саме це і є однією з основних проблем домашнього насильства.

В черговий напад ревнощів Кензов ледь не задушив Наталю. На наступний день вона сказала йому збирати речі і йти, однак і сам артист, і свекруха переконали її в тому, що він же її не бив:

«Ну скинув з ліжка, ну трохи придушив, ну нічого», — передала їх слова екс-дружина виконавця.

Наталья в программе «Зірковий шлях»
Наталя в програмі «Зірковий шлях»

Тими випадками все не закінчилося, але кожен раз жінка пробачала аб’юзера. Таке пекельна життя тривало 3 роки, після чого Олег закохався в іншу і пішов від Ярмоленко — це її і врятувало.

Коли журналісти зв’язалися з Кензовим і попросили прокоментувати ці звинувачення, він заявив, що все сказане Наташею — брехня:

«Я жодного разу не чув, щоб чиясь колишня дружина щось говорила хороше про чоловіка, який її покинув».

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.