Весілля не буде: Ліндеманн вперше прокоментував відносини з Лободою і натякнув, що ніколи на ній не одружиться

Соліст німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн вперше прокоментував відносини з українською співачкою Світланою Лободою. Музикант натякнув, що на весілля не варто чекати.

Героям нашої сьогоднішньої статті приписують роман з тих пір, як вони разом з’явилися на фестивалі «Жара» в Баку. Справа в тому, що на знімках папарацці зірки виглядають швидше як пара, ніж як колеги.

Лобода и Линдеманн на фестивале Жара
Лобода і Ліндеманн на фестивалі Жара

Це було в 2017 році, а вже навесні 2018-го виконавиця хіта «Твои глаза» народила молодшу дочку, яку назвала Тільдою. Ім’я батька артистка не розкриває, але публіка впевнена, що це Тілль.

Светлана Лобода с дочкой Тильдой
Світлана Лобода з донькою Тільдою

Незважаючи на фотографії Світлани з каблучкою на пальці, схоже, в найближчому майбутньому дружиною рокера їй стати не світить. Саме такий висновок можна зробити з недавнього інтерв’ю Ліндеманна.

Тилль Линдеманн и Светлана Лобода
Тілль Ліндеманн і Світлана Лобода

KLEO.RU пише, що на питання журналістів про те, які у співака залишилися враження після багаторазових поїздок до Росії, де Лобода живе і працює вже кілька років, він заявив, що там найбожевільніші прихильниці. Однак близько зірка з ними не спілкується і не рекомендує іншим.

Тилль Линдеманн
Тілль Ліндеманн

Тілль вважає, що російськомовні дами милі виключно до моменту, поки в паспорті не з’явиться штамп. Варто чоловікові лише одружитися, як обраниця обдере його до нитки. Музикант запевнив, що це не стереотипи, а його особисті уявлення, засновані на довгому спілкуванні з жінками з СНД.

Світлана Лобода любить показувати відверті фото
Світлана Лобода

Сама Світлана повністю проігнорувала інтерв’ю ймовірного коханого і ніяк його не коментувала, а шанувальники співачки розчаровані, адже довгоочікуваноого весілля, судячи з усього, не буде.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.