Співачку Альошу ледь не згвалтували в поїзді: всі подробиці нападу

Відому українську співачку Альошу одного разу ледь не згвалтували. Місцем злочину могло стати закрите купе поїзда, в якому зірка поверталася додому.

Журналістам «Зіркового шляху» героїня нашої сьогоднішньої статті розповіла жахливу історію, що сталася з нею на Укрзалізниці, коли вона була ще студенткою 2 курсу.

Юна Alyosha їхала в рідне Запоріжжя зі столиці, її сусідом по купе став неабияк напідпитку чоловік. Серед ночі майбутня артистка прокинулася від того, що відчула, як по ній щось повзає, а виявилося, що це мацає її той самий пасажир.

Alyosha
Alyosha

Спочатку сонна Альоша навіть не могла зрозуміти, що відбувається, але як тільки вона прийшла до тями, вмить усвідомила весь жах ситуації:

«І тут я просто розумію, що якась рука по мені повзе. Я прокидаюся і кажу: «Що ви робите?», а цей чоловік “бахнув” [має на увазі випив], а я в шоці… Мені 18 років, я розумію — ніч, закрите купе і він сів прямо на моє місце і почав там…».

Alyosha в программе «Зірковий шлях»
Alyosha в програмі «Зірковий шлях»

Нарешті прийшовши в себе, співачка спробувала покликати на допомогу, проте на крики не відгукнутися ні провідники, ні інші пасажири. Спрацював інстинкт самозбереження:

«Я сама себе замотала в простиню і просто відбивалася від нього», — згадує знаменитість.

Вона намагалася безперервно говорити з чоловіком і перелаштувати його на інші думки, аби він відволікся і не концентрувався на ній.

Alyosha і Тарас Тополя
Зараз Alyosha одружена з співаком Тарасом Тополею

Весь цей жах закінчився о 4 ранку — п’яниця вийшов в Дніпрі:

«Коли він вийшов уже, я ось так от сіла сама в купе і просто сиджу — не плачу, не кричу, не йду за допомогою, тобто у мене просто шок. Ось так до Запоріжжя доїхала, вийшла і все».

Досить довгий час Alyosha нікому не розповідала про пережите, яке, до речі, вплинуло і на її ставлення до інтиму — справжні почуття для неї набагато важливіші постільного життя.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.