Олена Шоптенко претендує на місце судді в «Танцях з зірками»: улюблениця Олега Винника не соромиться своїх амбіцій

Відома в Україні хореограф Олена Шоптенко претендує на суддівське крісло в майбутніх сезонах проекту «Танці з зірками». Втім, шанувальники вже давно цього чекають.

Героїня нашої сьогоднішньої статті стала відомою саме завдяки танцювальному шоу. У 2006 році воно вперше вийшло на екрани і саме Олена в парі з тоді ще коміком, а тепер президентом країни Володимиром Зеленським здобула перемогу.

Цікаво, що спочатку вона була скептично налаштована на те, що за такий короткий термін їй вдасться нетанцюючу людину перетворити на танцюючу. Дуже скоро Шоптенко зрозуміла, що помилялася, адже якщо багато тренуватися, результат обов’язково буде. Саме це її партнер і продемонстрував.

Тина Кароль, Алена Шоптенко и Владимир Зеленский в первом сезоне Танцев
Тіна Кароль, Олена Шоптенко та Володимир Зеленський в першому сезоні Танців

Після цього сезону танцівниця брала участь в проекті ще 4 рази, останній з яких публіці запам’ятався особливо яскравим, адже вона підкорювала паркет разом з Олегом Винником. Вони виконали всього 4 номери, на п’ятому тижні не змогли танцювати, оскільки обидва заразилися коронавірусом, а вже на шостому їх дискваліфікували.

Незважаючи на те що шанувальники змогли домогтися від керівництва шоу повернення цієї пари, вони відмовилися. На цьому сумні новини не закінчилися — Олена повідомила, що більше не з’явиться в «Танцях» в якості хореографа в парі.

Олег Винник та Олена Шоптенко на "Танцях з зірками"
Олег Винник та Олена Шоптенко танцюють віденський вальс

Після інтерв’ю для YouTube-шоу «Слаvа+» у фанатів з’явилася надія на те, що Шоптенко все ж може порадувати глядачів, але в новому амплуа. Так, на запитання ведучого про те, чому вона досі не в складі журі, зірка дала таку відповідь:

«Не знаю, може я погано говорю? Тут потрібно, напевно, щось ще. Це ж не тільки від мене залежить. Колись я хотіла, а зараз була б не проти, але я не вважаю це головною метою свого життя».

Алена Шоптенко в YouTube-шоу «Слаvа+»
Олена Шоптенко в YouTube-шоу «Слаvа+»

При цьому хореограф не уточнила, чи отримувала від продюсерів проекту таку пропозицію.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.