Стало відомо, що у Насті Каменських є дитина, яку вона всі ці роки приховувала: батько не Потап

Виявляється, українських співаків Геннадія Вітера і Настю Каменських пов'язує спільна дитина, про яку публіка всі ці роки нічого не знала.

Після весілля NK з Потапом шанувальники раз у раз чекають новин про поповнення в родині. Яке б фото Настя не виставила в Instagram, користувачі завжди побачать її “зростаючий” животик, хоча зірка завжди демонструє свою прекрасну фігуру.

Нещодавно Каменських все-таки спробувала себе в ролі матусі, правда поки що тільки цуценят своєї улюбленої собаки Мімі. Зараз всі малюки знайшли нових хазяїв, хоча і прощатися з ними було непросто.

Настя Каменских с щенками
Настя Каменських з цуценятами

Несподівані подробиці з життя співачки розкрив її колега Геннадій Вітер, який також є музичним продюсером каналу «Україна». В інтерв’ю для програми «Зірковий шлях» він розповів, що їх з Анастасією пов’язують практично сімейні узи:

«Ми просто хрестили пацана, якого звуть Артем, який зараз вищий за мене на три голови».

Геннадий Витер
Геннадій Вітер

Цікаво, що свого часу навіть нинішній чоловік NK Олексій Потапенко повірив новинам ЗМІ і вирішив, що у неї з Вітером дійсно роман:

«Мені дзвонить Потап і каже: “Гена, я не зрозумів, що це?”. Я кажу: “Що?”. Він мені присилає цю жовту пресу, я читаю і там значить: “Настю застукали, коли вона виходила з дому Геннадія…”. По-перше, виходила вона не з мого дому, а я виходив з її дому. По-друге, у нас з Настею є дитина. Дитина у нас є, але це наш похресник», — пояснив артист.

Настя Каменских и Геннадий Витер
Настя Каменських і Геннадій Вітер

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.