Регіна Тодоренко на межі розлучення з Топаловим: що сталося в зоряній парі?

Нещодавно телеведуча і співачка Регіна Тодоренко дала відверте інтерв'ю журналістам - в ньому вона розповіла детальніше про особисте життя, поділилася своїми висновками про участь в «Льодовиковий період» і планами на майбутнє. Як справи в родині Тодоренко, чи все гаразд у її житті на тлі суперечливих чуток про розлучення і другої вагітності? Слухаємо відповіді від самої дівчини.

Регіна з чоловіком Владом Топаловим відсвяткували цього літа другу річницю весілля – в 2018 році вони скріпили свій союз маленької церемонією в Італії без зайвих очей. З тих пір їх пара вважається однією з найкрасивіших і гармонійних в шоу-бізнесі, і коментарі обох зірок тільки підтверджують припущення про ідилію.

Тодоренко і Топалов
Тодоренко і Топалов

Але щастя в їх сімейне гніздечко, як виявилося, завелося далеко не відразу. Телеведуча поділилася тим фактом, що перший рік шлюбу зажадав від обох багатьох зусиль на шляху до взаєморозуміння – часом хотілося навіть розлучитися, але добре, що ці думки залишилися позаду.

Допомогло сімейному щастю відвідування психолога і народження загального дитини – хлопчика Міші. За словами самої Регіни, саме заради благополуччя сина їм вдавалося знаходити компроміси там, де погляди були кардинально протилежними. З плином часу і досвідом співпрацювати ставало все легше, і їй хочеться вірити, що дитинство Михайла пройде в мирній атмосфері.

Тодоренко з сином
Тодоренко з сином

Нещодавно Регіна і Влад приєдналися до шоу «Льодовиковий період», де люди учаться фігурного катання – і виходять на каток в парі з партнером-професіоналом. Цей досвід поки подобається і глядачам, і самим учасникам: телеведуча з інтересом займається сама і бачить, що дружину теж до душі.

Регіні Тодоренко приписують роман з партнером Романом Костомаровим
Регіні Тодоренко приписують роман з партнером Романом Костомаровим

Проте, чутки про можливе розлучення множаться саме через дуже теплі відносини Влада з його партнеркою Оленою Ільїних. Їх ніжності змушують Регіну ревнувати і навіть привселюдно скандалити. Але на публіку пара показує, що у них все відмінно.

Ніжності Топалова з Ільїних нескінченні
Ніжності Топалова з Ільїних нескінченні
Скандальний поцілунок після виступу був дуже довгим
Скандальний поцілунок після виступу був дуже довгим

За словами ведучої, після закінчення програми вони обидва повернуться до своїх творчим і теле-проектів, але у пари вже з’явилася нова цікава ідея – народити другу дитину. Це означає, що в їх спільного життя все добре, і можливості для такого рішення у своєму розпорядженні. Чітких планів щодо того, чи варто очікувати поповнення найближчим часом, немає, але відкладати цю тему надовго вони не збираються.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.