Супер-модель Алла Костромічева згадала дитинство і показала фото: “Я була самим гидким каченям в класі “

Алла Костромічева, українська супермодель зі світовим ім'ям, вперше розповіла про бідне дитинство і показала свої дитячі фото.

Аллі Костромічева довелося винести і витримати в життя чимало випробувань, але вона вважає, що саме вони загартували її характер і дозволили домогтися такого успіху, про який мріють багато дівчат, набагато красивіше, ніж вона.

За лаштунками зйомок передачі “Хто зверху?”, яку показує Новий канал, Алла розповіла про своє дитинстві.

Вона поділилася спогадами, як бідно жила її сім’я, мама одна не справлялася, тато помер. Грошей ледве вистачало на їжу, але на одяг вже ні, і дівчинка ходила в школу в куртці померлого батька! Через це над нею сміялися однокласники, як і над її незвичайною зовнішністю.

Алла Костромічева в дитинстві
Алла Костромічева в дитинстві

Вона розповіла, як її гнобили в школі: за худі довгі ноги обзивали “супових набором”, а за великий розмір ступні – ластами. Через це вона не любила носити сукні і короткі спідниці, намагалася ходити в брюках, за що їй діставалося від вчителів.

Дитяче фото Алли Костромічева
Дитяче фото Алли Костромічева

Це зараз мою зовнішність називають “подарунком небес”, а тоді я стільки плакала, не хотіла в школу ходити, щоб не вислуховувати знущання.

Я сама себе вважала найжахливішої в класі

Зате дівчинка добре вчилася і після школи поступила в Севастопольський національний технічний університет, який закінчила за спеціальністю медична електроніка з червоним дипломом.

Модельну кар’єру почала досить пізно – в 20 років, хоча відвідувала школу моделей з 16. На другому курсі університету у Алли вже був контракт з міланським агентством “Why Not”, а через два роки вона поїхала в Париж на запрошення будинку Жіванші.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.