Не Могилевською єдиною: Влад Яма похвалився своїми численними романами до дружини. Ех, який був мачо!

Влад Яма - знакова особистість в українському шоу-бізі. Гарний, успішний, багатий - не чоловік, а мрія. Але він вже багато років щасливо одружений, з дружиною Ліліаною вона ростять 4-річне сина Леона.

Влад зробив пропозицію Ліліані в новорічну ніч 2014 року, а до того вони разом жили 7 років. Одружилися в 2015 році, а через рік у них з’явився малюк – Ліон.

Весілля Влада Ями з Ліліаною
Весілля Влада Ями з Ліліаною

Але до Ліліани Влад теж був красивим і успішним, та ще й вільним. До того ж, навколо нього завжди було багато красивих дівчат і було б дивно, якби у Влада не було відносин.

Днями на своєму YouTube-каналі в рамках подкасту 2POPODCAST Потап зміг розкрутити хореографа на відвертість. І Влад зізнався, що довго не наважувався оформити відносини з Ліліаною, так як боявся, що це зіпсує йому кар’єру, а також відштовхне численних прихильниць.

 ""

А раніше молодий чоловік був дуже сором’язливим. І якось в одному з інтерв’ю зізнався – в самій юності його дівчини завжди кидали, через що в шкільні роки навіть плакав ночами. А потім дуже хотів стати цікавим для дівчат, купував журнали з анекдотами, вчив їх напам’ять, щоб вразити своїм почуттям гумору і артистизмом. Але коли доходило до справи – все забував і сидів мовчки перед розчарованою дівчиною.

Владислав Яма в юності
Владислав Яма в юності

Потім танці допомогли йому розкріпачитися і з того часу, як після “Танців з зірками” в 2006 році, де він виступав з Наталею Могилевською. Їм приписували бурхливий роман, приводом для якого стали пристрасні поцілунки на паркеті.

Влад Яма та Наталя Могилевська
Влад Яма та Наталя Могилевська

Хоча вони обоє повністю відкидають будь-які особисті стосунки.

А ось те, що у Влада було безліч дівчат з оточення – цього він не заперечує, але ретельно приховує їх імена. Вдалося знайти лише одне фото:

Влад Яма та Олена Пуль
Влад Яма та Олена Пуль

Лена була його партнером по школі танців і їм теж приписували бурхливий роман.

Але після знайомства з Ліліаною Влад став стриманим з іншими дівчатами – боявся втратити кохану.

Потап запитав, чи не ревнує його дружина до теперішніх партнерок. Чоловік відповів – ще як ревнує, але вона знала. на що йшла. І додав, що він її також ревнує – вона ж у нього красуня і користується увагою чоловіків.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.