Потап не дозволяє малолітньому синові слухати його пісні: виховує в строгості

Репер Олексій Потапенко дав велике інтерв'ю телеведучому Анатолій Анатоліч в його програмі "Зе Інтерв'юер ".

Однією з тем, яку Анатолич торкнувся в розмові з українським музикантом – це його виховання дітей. Зокрема, запитав про прийомної дочки Наташі Горовий і про відносини з колишньою дружиною.

Потап зізнався, що знає Наташу Горову з тих пір, як їй було 6 місяців, тому вважає її своїм батьком

Він каже, що полюбив Ірину, і зрозумів, що повинен любити все, що любить вона. А її дочки було на момент початку відносин з Потапом менше року, тому він, можна сказати, знає її ще з пелюшок.

Син Потапа від Ірини Горовий Андрій Потапенко зараз переживає непростий підлітковий вік. Йому дуже потрібна “чоловіча рука “, тому Потап поділився елементами свого виховання.

Музикант каже, що не любить надмірної суворості, проте і не має за мету виростити “мажорчики “. Привчає Андрія з малих років до працьовитості і вмінню подати себе.

“Папа для нього завжди голограма і рольова модель поведінки. В цьому відношенні я все сєку теж. Я йому не дозволяю слухати деякі свої альбоми, я йому не дозволяю виражатися, я йому показую як потрібно дівчинці відкривати двері, як потрібно доглядати взагалі за жінками тільки своїм прикладом “, – говорить Олексій Потапенко.

Льоша Потапенко дає інтерв'ю Анатолій Анатоліч
Льоша Потапенко дає інтерв’ю Анатолій Анатоліч

Незважаючи на розлучення з Іриною, і з Наташею, і з Андрієм Потап залишився в хороших взаєминах. Вони разом проводять час, відпочивають, та й з мамою зберігаються приятельські взаємини.

Нагадаємо, Потап разом з Настею Каменських офіційно з травня 2019 року. Саме тоді і стало відомо про їхнє весілля, яку вони так довго і старанно готували, приховуючи від сторонніх очей. Спільних дітей у пари поки немає, і, за інформацією артистів, вони не планують їх поки що заводити.

Повну версію інтерв’ю з Олексієм Потапенко ви можете подивитися у відео нижче.

Потап про Фітьо з Бузової, ставлення до ЛГБТ і 200 000 доларів за один виступ. зе Інтерв’юер

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.