Борис Галкін розповів про те, як пережив смерть дочки в шлюбі з Федосєєвою через місяць після її народження

Відомий радянський і російський актор та режисер Борис Галкін став гостем програми "Доля людини", де розповів про найважчий період в житті.

Популярність герой нашої сьогоднішньої статті здобув після ролі лейтенанта Тарасова у фільмі “У зоні особливої уваги”. Зараз Борису Сергійовичу 73 і він поки що не збирається йти на пенсію.

За плечима артиста чотири шлюби. Його першою дружиною була актриса Тетяна Федосєєва і саме цей шлюб Галкіну згадувати найважче. Пара прожила три роки разом і хоча на той момент чоловік не був готовий до батьківства, оскільки доводилося дуже багато працювати, вони все ж готувалися стати батьками.

Тетяна народила дівчинку, яку назвали Василиною. Їх сімейному щастю не судилося збутися — малятко з’явилася на світ дуже слабкою:

“У нашої дівчинки було запалення легенів, вона місяць прожила в пологовому будинку. Навіть не виписалася, померла від гострого запалення легенів”, — зізнався Борис у бесіді з Борисом Корчевніковим.

Борис Галкин в программе Судьба человека
Борис Галкін в програмі Доля людини

Цю втрату подружжя переживало нелегко, проте вони намагалися підтримувати одне одного:

“Важко тоді було. Це те життя, куди мені важко повертатися. Все тепер в минулому”, — сказав він і зазначив, що все одно зберігає в серці чисту пам’ять про шлюб з Федосєєвою.

Вдруге Галкін одружився на актрисі Ірині Печерніковій, найбільш відомій за роллю вчительки англійської мови в стрічці “Доживемо до понеділка”. У вересні цього року Ірина померла за день до свого 75-річного ювілею від серцевого нападу. Незважаючи на те що їх шлюб був недовгим, Борис Сергійович згадує про колишню дружину з особливою теплотою.

Ирина Печерникова в молодости
Ірина Печернікова в молодості

Після розлучення з Печерніковою герой статті познайомився з художницею Оленою Демідовою, з якою прожив понад 30 років. Він усиновив її дітей від минулих відносин, а його прийомний син Владислав Галкін став відомим актором і зіркою серіалу “Далекобійники”.

Борис и Владислав Галкины
Борис і Владислав Галкіни

Кілька років тому Борис здивував громадськість після новини про те, що в свої 70 він став батьком. У нього і його четвертої дружини Інни Разуміхіної народилася дочка Анна. Закохані довго прагнули стати батьками і через кілька невдалих спроб їх мрія нарешті збулася.

Борис Галкин со своей молодой женой Инной
Борис Галкін зі своєю молодою дружиною Інною

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.