Незаміжня Леся Никитюк розповіла, чи буде вона такою холостячки: “У мене немає серця “

Ще не завершився перший сезон шоу "Холостячка ", як в Мережі вже бурхливо обговорюють, кого б відправити в наступний раз.

Які ймовірні кандидатури вже намітилися на сьогодні – читайте по посиланню.

Серед чарівних, але поки одиноких красунь названо і ім’я Лесі Никитюк. 34-річна красуня-ведуча ще жодного разу не виходила заміж, всіх своїх кавалерів ховає, як справжній шпигун. За всі роки її популярності вилізли тільки два її чоловіки – одружений “папік” Богдан Богданович – водій вже впізнаваною жовтої маршрутки.

Леся Никитюк з папіком
Леся Никитюк з папіком

І її сусід по сходовій клітці, з яким Леся навіть намагалася будувати відносини 2,5 року. Подробицями вона поділилася в інтерв’ю Маші Єфросиніній. Є тільки одне фото Лесі з її колишнім.

 ""

А це скрін з витримки інтерв’ю Маші Єфросиніної:

 ""

З того часу Леся була дуже обережною і в її близькому оточенні крім Рафіка, ніхто помічений не був.

Хто такий Рафік? Ні, це не східний заробітчанин, а її песик, названий на честь мікроавтобуса РАФ, на якому Леся з командою об’їздила півсвіту.

Леся Никитюк з Рафіком
Леся Никитюк з Рафіком

І ось

Перший сезон Холостячки вже на фінальній прямій. Кого вибрала Ксенія Мішина, вже ясно, як білий день – це буде Еллерт. Шанувальникам такий вибір не подобається, судячи з коментарів, на що Ксенія вже відповіла – це її особиста справа.

Але мова не про те. А ось Лесю Никитюк вже конкретно дістали. Спочатку Оля Полякова, потім Остапчук зі своєю коханою дружиною Христиною.

Скріни з відео, де Лесю висувають в холостячки
Скріни з відео, де Лесю висувають в холостячки

До цій веселій компанії приєднався і Макс Єжов – партнер Лесі по “Танцях з зірками” у другому сезоні.

Макс Єжов
Макс Єжов

Екзотичний красавчик сказав, що дуже хоче бачити Лесю на шоу і він теж піде і буде боротися за її серце.

Лесю все це напружило і обурило – вони що, змовилися? І чому вирішили, що вона одна і їй це треба? І потім додала, що у неї немає серця, тому й боротися не за що.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Паралельно відповіді колегам про Холостячку, Леся проводила опитування у підписчиків – чи йдуть їй “надуті” губи. А щоб показати, як вона з ними буде виглядати, використала новий фільтр в Інстаграмі.

 

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.