Наталя Могилевська згадала вже тепер смішну історію з часів свого заміжжя: “Тоді наревелась! “

Наталя Могилевська 20 грудня презентувала свій новий кліп "Натусик " і тепер збирає промені заслуженого успіху і роздає інтерв'ю. В одному вона і згадала цю історію.

45-річна Наталя Могилевська – відома співачка, життя якої була насичене різними подіями, як в особистому, так і творчому житті. Було все – і злети, і падіння, слава і повна самотність, повнота, залежності, проблеми зі здоров’ям і повернення до повноцінного життя.

Зараз Наталя на вершині успіху, у неї є коханий чоловік і вона серйозно замислюється про народження дитини.

Наталя Могилевська на презентації свого ногово кліпу Натусик
Наталя Могилевська на презентації свого нового кліпу Натусик

Наталя була один раз офіційно одружена – за другом юності, бізнесменом Дмитром Чалим, але разом вони прожили лише півроку.

Через деякий час співачка зійшлася з іншим багатим бізнесменом Єгором Долініним, який один виховував трьох дочок від першого шлюбу – на той час дві старші вже були практичним дорослими: Василині виповнилося 20 років, Варварі 18, а молодшій Вероніці 8.

Єгор Долінін, Наталя Могилевська і дві старші падчерки
Єгор Долінін, Наталя Могилевська і дві старші падчерки

Наталя, за її словами, дуже хотіла стати дівчатками другою мамою, а зі старшими дуже подружилася. І ось одного разу вся сім’я була запрошена на прийом до “тодішнього президента”, як висловилася співачка.

Вона сама підібрала дівчатам розкішні сукні, розшиті стразами, а до них – красиві шубки: “діамантові сукні і красивенні шуби”. Але дівчатам не пощастило їх навіть приміряти.

Наряди доставили красиво укладеними в коробки, а їх помістили в величезний чорний пакет. Він стояв в коридорі. Коли Єгор повернувся додому, він подумав, що це Наталя зібрала сміття на викид і відніс кульок в сміттєвий бак.

А коли прийшов час примірки, всі побігли до смітника, але він був порожнім – машина відвезла вміст.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Наталя розповіла, що їй було дуже прикро, і не стільки за витраченої немаленькою сумою, як за своїми стараннями – вона так хотіла порадувати падчерок.

З Єгором Наталя прожила 5 щасливих років, а потім вони розлучилися – чоловік сказав, що йому потрібна повноцінна дружина, а не відома співачка, якій ніколи немає вдома.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.