“Холостячка ” Ксенія Мішина розповіла, як їй вдалося схуднути на 30 кілограмів: дієта не допомагала

Українська актриса і зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина не завжди була такою стрункою і витонченою.

Важко уявити, що тендітна і витончена Ксенія Мішіна колись мала проблеми із зайвою вагою, але це так. У 22 роки, після народження сина Платона, актриса набрала 30 кілограмів. Про це актриса розповіла в інтерв’ю в рубриці «Кава з перцем» програми «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна».

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Ксенія зізналася, що намагалася дотримуватися суворої дієти і ходить в спортзал, проте це ніяк їй не допомогло.

«Я пам’ятаю, що я вичитала дієту, яка включала в себе 200 грам рису в день і фреш грейпфрутовий. І десь на 3 день я просто звалилася. », – згадує Мішина.

Актриса почала ходити в тренажерний зал, але це їй не допомогло. Єдине, що почало впливати на зниження ваги Мішиной став біг. Красуня бігала мінімум по 40 хвилин, а також скоригувала своє харчування. Ксенія повністю відмовилася від мучного, почала їсти більше овочів і фруктів. Також актриса зазначила, що на схуднення впливає якості сну. Щоб привести себе в ідеальну форму, Ксенії Мішиной знадобилося 1,5 року.

Нагадаємо, нещодавно відбувся фінал популярного шоу “Холостячка” з Ксенією Мішиною. Переможцем шоу став комік Олександр Еллерт, який завоював серце холостячки.

Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерт
Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерт

Багато телеглядачів почали труїти актрису після трансляції суперфіналу проекту “Холостячка”, вважаючи, що вона зробила неправильний вибір. Багато хто вважає, що опонент Олександра Олексій був набагато краще, надійніше і серйозніше. Ксенія відповіла, що керувалася почуттями і питати поради з вибору вона не збирається.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.