Оля Полякова озвучила свій райдер і зізналася, скільки стояв її найдорожчий кліп

Суперблондинка Оля Полякова дала ексклюзивне інтерв'ю Олександрі Кучеренко в рамках рубрики «33 за 3» програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV.

Відома українська співачка Оля Полякова, яка славиться своїми епатажними виступами і хітовими піснями, стала гостею програми “Ранок у великому місті” і в рубриці «33 за 3» з Олександрою Кучеренко та відповіла на 33 питання за 3 хвилини. Полякова відверто розповіла про головні пункти свого райдера, найдорожчий кліп і про комплекс, який їй вдалося побороти.

Оля Полякова в рубриці "33 на3"
Оля Полякова в рубриці “33 на3”

За словами суперблондинки Олі Полякової, в її райдері в перших трьох пунктах вказано наявність води, білих рушників і чистих штор. Як каже Полякова, в концертних залах часто бувають пилові штори, від чого вона буквально задихається.

Як повідомляє артистка, найдорожчий кліп в історії її музичної кар’єри був знятий на пісню “Лед тронулся”. Режисером кліпу став Алан Бадоєв і стояло артистці це 100 000 доларів.

Оля Полякова в кліпі "Крига скресла"
Оля Полякова в кліпі “лед тронулся”

Також артистка зізналася, що колись вона комплексувала через високий зріст, проте вже поборола свій комплекс. До слова, високий зріст, а саме довгі ноги Полякової, є зараз основною фішкою артистки. Довжина ніг “Королеви ночі” становить 126 сантиметрів.

Нагадаємо, Оля Полякова – популярна українська співачка, телеведуча і актриса. Вона дебютувала в 2000 році, записавши альбом з 11 пісень “Приходь до мене “. У 2018 році Полякова стала найкрасивішою жінкою року за версією журналу “Viva”. Співачка заміжня за українським бізнесменом Вадимом Поляковим. Пара виховує двох дочок – 15-річну Марію і 9-річну Алісу.

Схожі статті

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.