Тіна Кароль згадала, як після пологів журналістка під виглядом медсестри намагалася потрапити до неї в палату

Життя зірок завжди проходить під прицілом фотокамер, адже папараці ніколи не дрімають. Тіна Кароль в цьому плані не виняток, що очевидно з урахуванням її популярності.

Виконавиця хіта “Ноченька” є однією з найбільш обговорюваних українських співачок. За нею постійно стежать журналісти, а в соціальних мережах у Тіни сформувався величезний фан-клуб, який теж завжди напоготові.

Тіна Кароль спустилася в метро в розкішній сукні
Тіна Кароль

У програмі “ЖВЛ” Кароль розповіла, як заради яскравих заголовків в пресі папараці за нею полювали. За словами зірки, особливий інтерес завжди викликали її відносини з покійним чоловіком — продюсером Євгеном Огіром. Втім, вони завжди встигали зникнути на своїй машині, хоча одного разу стався дійсно приголомшливий випадок.

Евгений Огир и Тина Кароль
Євген Огір та Тіна Кароль

Було це у 2008-му, коли Тіна тільки народила сина Веніаміна і все ще перебувала в пологовому будинку.

“Я пам’ятаю, як одна з журналісток, відома, але ми насправді потім здружилися, переодяглася в медсестру і йшла повз нашого відділення, яке було перекрито в той час. Хотіла зайти як лікар до мене в палату, але вона підійшла до дверей і не змогла натиснути на ручку, щоб увійти. Тобто її зупинила гідність і за це їй низький уклін”, — розповіла співачка.

Тина с сыном Вениамином
Тіна з сином Веніаміном

Імені тієї самої журналістки Кароль так і не назвала. Втім, відомо, що вона дружить з ведучою “Світського життя” і дружиною Юрія Горбунова Катею Осадчою, яка любить ставити знаменитостям каверзні і навіть незручні запитання.

Тина Кароль в ЖВЛ
Тіна Кароль в ЖВЛ

Незважаючи на те що папараці та інші представники сфери журналістики так і норовлять увірватися в приватне життя Тіни, вона їх поважає, адже вони всього лише роблять свою роботу. До того ж, зірки повинні завжди бути готові до зустрічі з об’єктивами камер.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.