Тіна Кароль зізналася, що до неї приїхав її коханий чоловік і це не Балан: “Я чекала на нього дуже сильно”

Відома українська співачка Тіна Кароль під кінець року поділилася з шанувальниками своєю радістю — до неї приїхав головний чоловік в її житті.

Поп-діва вітчизняного шоу-бізнесу нечасто дає великі інтерв’ю, проте журналістам видання КП в Україні вдалося її розговорити. У бесіді з ними Тіна розповіла, що хоч рік видався і непростим, особливо для артистів естради, які залишилися без левової частки гастролей, вона не сумувала.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

За ці 12 місяців Кароль встигла випустити власну колекцію одягу, взуття, сумок, свічок. Також виконавиця написала новий альбом, який отримав позитивний відгук у величезної армії її фанатів, а ще цей рік ознаменувався ювілеєм творчої діяльності Тіни — вона вже 15 років на сцені.

Тіна Кароль на різдвяному виступі
Тіна Кароль на сцені

Незважаючи на величезний успіх у індустрії, своїм головним досягненням і самою доленосною подією зірка вважає сина Веніаміна. Його вона народила в шлюбі з продюсером Євгеном Огіром, який пішов з життя у 2013-му після тривалої боротьби з раком шлунка.

Тіна Кароль з маленьким сином і чоловіком
Тіна Кароль з маленьким сином і чоловіком

Вєні вже 12 і росте він схожим одночасно і на маму, і на тата. До речі, хлопчик живе і вчиться в Лондоні, а додому прилітає на канікули, хоча осінні він провів в Британії, щоб не відсиджуватися потім на карантині два тижні. Через пандемію Кароль теж не могла до нього потрапити, оскільки в Великобританії діють суворі правила відвідувань:

“Мені було важко подолати момент, що треба діяти за правилами. Ми ж тут все порушуємо. І я зажурилася. Чекала на ньйого дуже сильно”, — зізналася артистка.

Тина Кароль и Вениамин Огир
Тіна Кароль і Веніамін Огір

Зате зараз Веніамін вдома і вперше за багато років Тіна зустріне Новий рік у колі рідних в Карпатах:

“Якщо раніше я могла збирати людей на концерти в ці дні, то зараз буду збирати сім’ю. Це мій перший Новий рік без концертів”.

А ось питання особистого життя в інтерв’ю не піднімалися, хоча публіка раз у раз подейкує про роман Кароль з молдавським співаком Даном Баланом. Більше цікавого про це ви можете дізнатися з наступного відео:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.