Катерина Кухар розповіла, як її хотіли вигнати з балетного училища через зайву вагу

Відома балерина і суддя «Танців із зірками» Катерина Кухар дала ексклюзивне інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Найсуворіша і безпринципна суддя «Танців із зірками» Катерина Кухар запам’яталася публіці не тільки колючим характером, але і витонченістю і красою. Мініатюрності і стрункості Катерини можна тільки позаздрити. Однак сама Кухар зізналася в інтерв’ю Маші Єфросиніної, що колись її хотіли вигнати з балетного училища через занадто широких стегон.

Катерина Кухар дала інтерв'ю Маші Єфросиніної
Катерина Кухар дала інтерв’ю Маші Єфросиніній

«Я так над цим працювала, у мене такі комплекси з цього приводу. Я плакала, коли мені говорили: “Та на твоє сідло сідати ззаду можна” », – зізналася прима-балерина.

Кухар розповіла, що для того, щоб залишитися в балетному училищі їй довелося сідати на сувору дієту і активно займатися спортом.

«Не їла тоді, холодильник – на замку. Взяла себе в їжакові рукавиці. 2 роки я мучилася », – згадує Катерина.

Важко повірити, що Катерина Кухар колись мала зайву вагу
Важко повірити, що Катерина Кухар колись мала зайву вагу

При цьому Катерина Кухар стверджує, що ніколи не ображалася на викладачів за їх критику. Балерина визнається, що сама розуміла, що їй є над чим працювати і вона не підходила під стандартні параметри для балерин. Згадуючи про балетне училище, балерина розповіла, що навчання було зовсім непростим. Викладачі вели себе дуже жорстко і не підпбрали слів, звертаючись до учениць. Втім, можливо саме через це Катерині Кухар вдалося стати примою.

Катерина Кухар в ролі Білого лебедя
Катерина Кухар в ролі Білого лебедя

Варто відзначити, що зараз Катерина Кухар є виконуючим обов’язки директора в тому балетному училищі, в якому вчилася вона сама.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.