Олександр Еллерт розповів, чи збирається знайомити Ксенію Мішину з мамою та чому досі цього не зробив

Переможець проекту "Холостячка" Олександр Еллерт розповів, чому до цих пір не познайомив Ксенію Мішину з мамою.

Герої нашої сьогоднішньої статті є рідкісним прикладом того, що любов на реаліті-шоу існує. У фінальному випуску зірка серіалу “Кріпосна” сказала заповітне “Так” автору жартів студії “Квартал-95”, а вже через пару днів після цього закохані з’їхалися.

Як би вони не старалися приховувати стосунки від публіки, їх намагалися розсекретити ще до виходу пост-шоу в ефір. Зате тепер Ксенія і Олександр можуть вільно виходити в світ разом, що вони регулярно і роблять.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Ще під час зйомок проекту на тижні знайомства Мішиної з батьками учасників Еллерт цього не зробив, оскільки його мама живе на Донбасі. Зі зрозумілих причин, можливості приїхати туди на даний момент немає. З татом же комік не спілкується.

З тих пір пройшло вже кілька місяців, однак актриса досі не знайома з майбутньою свекрухою. Багато в чому це пов’язано все з тією ж неможливістю побачитися особисто, а влаштовувати першу зустріч двох коханих жінок по відеозв’язку Олександр не хоче.

Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерт
Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерта

В інтерв’ю Анатолію Анатолічу для YouTube-шоу “Зе интервьюер” він розповів, що уникає знайомства на манер того, як це подають в стереотипних гумористичних програмах, коли батьки сидять без штанів, а потім випадково встають і потрапляють в такому вигляді в об’єктив камери.

“Я хочу в живу. Я прекрасно розумію, як буде реагувати моя мама, яка вона жива людина, яка вона активна. Я вважаю, що жива зустріч набагато крутішою буде”, — пояснив Еллерт з натяком на те, що рано чи пізно це здійсниться.

Эллерт в Зе Интервьюер
Еллерт в Зе Інтерв’юер

Також переможець “Холостячки” зізнався, що закоханість до Ксенії з’явилася у нього з самого початку, тому на інший фінал він не розраховував.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.