Віталій Козловський про конфлікт з Кондратюком: “Я ніколи не міг подумати, що людина буде настільки підлою”

Відомий український співак Віталій Козловський знову підняв тему конфлікту з Ігорем Кондратюком та розкрив нові подробиці зіркового скандалу.

Творчий шлях Віталія почався з перемоги в телешоу “Караоке на Майдані”, а потім і в проекті “Шанс”. Велику роль в його розкрутці як артиста зіграв музичний продюсер Ігор Кондратюк, однак після 9 років спільної роботи Козловський прийняв рішення піти в самостійне плавання. Розійтися мирно у них не вийшло, тому що Ігор не захотів спокійно відпускати підопічного.

Козловский и Кондратюк во время сотрудничества
Козловський і Кондратюк під час співпраці

За словами співака, екс-продюсер не тільки заборонив йому виконувати всі пісні з репертуару, написані за часів їх співпраці, але ще і потребував виплатити 300 тисяч доларів “за свободу”.

У недавньому інтерв’ю Сніжані Єгоровій Віталій зізнався, що не дивлячись на всі ті речі, які йому довелося пережити через Кондратюка, він все ж вибачив його та навіть сам просив вибачення:

“Під час усіх ці Прощений неділь і так далі я надсилав повідомлення. Не дзвонив, бо розумів, трубку ніхто не підніме. Міг, звичайно, засекретити номер або зателефонувати з іншого, але навіщо? Надсилав повідомлення, фідбек не отримав. Йому з цим жити”.

Виталий Козловский на интервью у Снежаны Егоровой
Віталій Козловський на інтерв’ю у Сніжани Єгорової

Сніжана поцікавилася у гостя, чи стежить він за творчістю Ігоря, зазначивши, що він постійно на плаву. Козловський відповів коротко і ясно: “Ні”. А потім продовжив:

“Він насправді дуже не дурний, дуже аналітичний у нього мозок. Він такий, хитрий в цьому плані. Я йому безмежно вдячний, за те, що був на початку зі мною. Та не було б його, і я б, напевно, не з’явився”.

Також він акцентував увагу на тому, що без його особистої ініціативи нічого б у творчому плані не склалося, а підневільним козачком його можна вважати тільки в тому плані, що йому доводилося пописувати документи, пов’язані з авторськими правами на пісні.

Козловский и Егорова
Козловський і Єгорова

Як каже Козловський, він завжди з великою вдячністю і повагою ставився до Кондратюка, тому ніколи нічого не перевіряв перед тим, як поставити свій підпис:

“Я ніколи не міг подумати, що людина буде настільки підлою поза роботою з нею. Хоча це я можу дивитися на цю ситуацію, як на підлість, а він на це дивиться зовсім по-іншому. Він в мені бачив бізнес-проект. Чому я повинен його за це звинувачувати?”, — висловився артист.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.