Володимир Горянський поскаржився на високі комунальні тарифи: “Таке відчуття, що це робиться спеціально”

Відомий радянський і український актор Володимир Горянський дав велике інтерв'ю Сніжані Єгоровій, у якому поскаржився на високу комуналку.

Володимир Вікторович став широко відомим після виходу серіалу “День народження Буржуя”. Також глядачам він знаком по участі у “Великих Вуйках” і “Слузі народу”, а ще Горянський зарекомендував себе як хороший телеведучий.

У бесіді зі Сніжаною Єгоровою в рамках її YouTube-шоу “Снежна лавина” артист відповів на найцікавіші питання, в тому числі і поділився думкою щодо нинішньої економічної ситуації в країні.

Горянский в Слуге народа
Горянський в Слузі народу

Як вважає Володимир, тарифи на комунальні послуги в Україні невиправдано високі, а чи не кожен день придумується щось, за що доводиться потім платити:

“Приходять раптом якісь квитанції за доставку газу, потім раптом ти бачиш, як підвищується у тебе прибирання території або щось там таке. І ти не розумієш, як на це впливати, а нам все говорять, що все у нас чудово. І ти, звичайно, не отримуєш те, за що ти платиш — ти нічого (прим. ред.) не отримуєш. Куди це все йде? Ну це просто безумство якесь”.

Владимир Горянский на интервью у Снежаны Егоровой
Володимир Горянський на інтерв’ю у Сніжани Єгорової

На цьому Горянський не зупинився і продовжив виливати Єгоровій душу:

“Ти розумієш, що ти як лох. Просто тебе як лоха. Мало того, ти не заплатиш, тебе почнуть накручувати, накручувати. Потім тобі відключать картку, тому що ти такий неплатник або ще щось таке придумають. Ця монополія, яка є, вона просто все руйнує”.

Владимир Горянский и Снежана Егорова
Володимир Горянський та Сніжана Єгорова

Також актор зазначив, що йому соромно за українські дороги. Він живе в Києві на Подолі, де курсують старі і дуже галасливі трамваї:

“Ходять іноземці по Подолу, дивляться на ці рейки моторошні, ці трамваї кошмарні, які своїм гуркотом, вібраціями руйнують просто весь Поділ. Таке відчуття, що це робиться спеціально. Ну просто, це варварство”, — висловився Володимир Вікторович.

Як підсумок в цій темі артист зізнався, що навіть в його випадку за фінансової спроможності він не відчуває себе соціально захищеним громадянином країни, не кажучи вже про решту населення.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.