Віктор Павлік відверто розповів про свій алкоголізм: “Мені говорили, будеш пити і помреш”

Відомий український співак Віктор Павлік розповів про свої проблеми з алкоголем і про те, як молода дружина допомагала йому з ними справлятися.

Зараз Віктор Франкович є одним з найбільш обговорюваних вітчизняних артистів. Причиною різкого зльоту популярності стала новина про вагітність Катерини Репяхової, на якій Павлік одружився навесні 2020-го. Між подружжям суттєва різниця у віці, цілих 28,5 років, однак це не заважає їх сімейному щастю.

Віктор Павлік та його дружина Катерина Репяхова

До недавнього часу про прийдешнє поповнення дружина Віктора розповідала тільки в соціальних мережах, але нарешті вони почали давати розгорнуті телевізійні інтерв’ю і ділитися подробицями шлюбу. Втім, виконавець не зациклюється на цій темі.

Днями Павлік став гостем шоу Наталії Валевської “ValevskaSHOW”, в якому відверто обговорив з ведучою алкоголізм. За його словами, в молодості він був тим ще тусовщиком:

“Я собі дозволяв випити все, що горіло. І звичайно, це було весело, це було класно, організм сприймав, все було добре. Але настав такий момент в моєму житті, коли мій організм почав відмовлятись від алкоголю і мені дуже важко було відходити. Ну різне було, і капався, і так далі, я цього не скриваю. Я зрозумів, що я свій ставочок вже випив”.

Віктор Павлік на шоу Наталії Валевської

Перейнявшись своїм здоров’ям, Віктор поспілкувався на цю тему з фахівцями, чиї слова на нього дуже вплинули:

“Мені казали: “Або будеш пити і помреш, або зав’язуй і будеш жити, тому що ті відносишся до тих 10%, так би мовити, алкоголіків в світі, яким не можна вживати алкоголь, тому що це є алкоголізм”.

Віктор Павлік на шоу Наталії Валевської

Також Павлік зазначив, що дружина дуже підтримувала і продовжує підтримувати його в цьому, тому вони разом дотримуються здорового способу життя. Повне інтерв’ю дивіться нижче:

А більше подробиць про бурне особисте життя артиста, його жінок, дітей та творчість можна дізнатися з наступного відео: