Олена Шоптенко вперше показала маленького сина і розповіла, чому приховує їх з чоловіком від публіки

Українська танцівниця Олена Шоптенко щаслива в шлюбі з підприємцем Олексієм Івановим, хоча його, як і їх маленького сина, зірка тримає подалі від публіки.

Олена отримала широку популярність завдяки участі в “Танцях з зірками”, де в першому ж сезоні вона в парі з Володимиром Зеленським здобула перемогу. Після вильоту з паркету в останньому сезоні шоу, в якому Шоптенко танцювала з Олегом Винником, вона прийняла рішення завершити кар’єру в рамках проекту.

Зараз героїня статті викладає хореографію, виховує сина і час від часу дає інтерв’ю. На цей раз у програмі “ЖВЛ” Олена вперше відкрила завісу свого сімейного життя.

Алена Шоптенко в ЖВЛ
Олена Шоптенко в ЖВЛ

Мамою хореограф вперше стала у 2018-му році — у неї народився хлопчик, якого назвали Олексієм. Незважаючи на те що дитині вже 2 з половиною рочки, Шоптенко не поспішає показувати його обличчя публіці — хоче вберегти найдорожче від сторонніх очей. Разом з ним з суворого тренера з танців Олена перетворюється на м’яку і турботливу маму.

“Я стовідсотково дуже любляча, дуже м’яка і в принципі така, не скажу, що дуже сувора мати. У нас в родині все-таки я м’якше, ніж тато”.

Алена Шоптенко с сыном
Олена Шоптенко з сином

До речі, у Олексія вже є досвід батьківства — від минулого шлюбу у нього залишився 8-річний син Віталік і він чудово порозумівся з молодшим братом.

Також Шоптенко розповіла, що чоловік дуже їй допомагає, в тому числі і з готовкою — танцівниця готує йому вечері по буднях, а на вихідних ці тяготи перекладаються на плечі Іванова.

Алена Шоптенко с мужем и сыном
Олена Шоптенко з чоловіком і сином

Льошу подружжя виховує справжнім чоловіком. Він уже спить в окремій кімнаті і не плаче, коли падає.

“Якщо йому потрібна допомога, то він завжди говорить. Якщо говорить “Так”, ми йому допомагаємо. Якщо він каже, що йому допомога не потрібна і я бачу, що він намагається зробити все самостійно, то я даю йому вийти з ситуації самостійно”, — розповіла Олена.

Алена Шоптенко и ее сын в ЖВЛ
Олена Шоптенко та її син в ЖВЛ

Чому ж вона так ретельно береже сім’ю від публічності? Раніше хореограф із задоволенням ділилася подробицями відносин, впускала журналістів додому і на важливі події в житті.

Однак з часом зірка заплатила за свою відвертість тим, що люди постійно ранили її питаннями про розлучення з Дікусаром, хоча цей період був для неї досить важким. У шлюбі з Олексієм цю помилку Алена врахувала і не стала наступати на ті ж граблі.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.