Хто з українських зірок загруз у великих кредитах: Павло Зібров, Лілія Ребрик та інші

Незважаючи на високі гонорари в сфері шоу-бізнесу, навіть зірки беруть кредити, причому на звичайні речі як і всі звичайні люди.

Герої нашої сьогоднішньої добірки в рамках програми “Зірковий шлях” розповіли про свої “кредитні” історії та в черговий раз довели, що життєві проблеми знаменитостям теж знайомі.

Народний артист України Павло Зібров не соромився звертатися за фінансовою допомогою, коли з цим були проблеми. При цьому співак тут же зазначив, що раніше всі брали кредити і ніхто не боявся, просто зараз “банки здуріли”.

“Ми брали на машину, одну з перших машин, ми брали на квартиру, я пам’ятаю, кредит. Ну а як же без цього”, — сказав Зібров.

Павло Зібров
Павло Зібров

Тепер же Павло Миколайович не розраховує ні на кого, крім себе, щоб у разі чого не потрапити в боргову яму, адже через кризу в країні, а на додачу до цього і через пандемію, планувати гастролі стало практично неможливо.

Ведучий шоу “Говорить Україна” Олексій Суханов теж став позичальником, коли купив квартиру в Латвії біля моря. Хоча йому і довелося тугіше затягти пояс, щоб не затягувати з поверненням боргу:

“100 разів подумаю, перш ніж зроблю вибір”.

Олексій Суханов
Олексій Суханов

Актриса Лілія Ребрик не побоялася двічі влізти в борги перед банком, причому обидва рази гроші потрібні були на житло — спочатку на власне, а потім на спільне з чоловіком Андрієм Диким, там вони з дітьми і живуть:

“У мене вже була квартира, я виплачувала кредит. Я думаю: “О, Боже, знову кредити, знову з нуля”. Так, ми почали все з нуля”, — зізналася Лілія і додала, що в підсумку вони ні про що не пошкодували.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".