Юрій Горбунов після чуток про вагітність Осадчої зізнався, що мріє про доньку

Юрій Горбунов в інтерв'ю відверто зізнався, що мріє вдруге відчути щастя батьківства.

Український актор і шоумен Юрій Горбунов дав відверте інтерв’ю програмі “Слава +”. Там він відповів на багато каверзних питань ведучого і зізнався, що мріє про дочку. За словами Горбунова, після народження сина Івана, він тепер хоче дочку. Причому його дружина Катя Осадча підтримує його в цьому бажанні.

“Що мені не вистачає в житті? Дочки! У нас є спільне бажання, ми над цим працюємо “, – зізнався Горбунов, розпливаючись в усмішці.

Юрій Горбунов в програмі “Слава +”

Цікаво, що останнім часом ходять чутки, що Катя Осадча вагітна. На останніх фото знаменитості важко не помітити її кругленький живіт. Наприклад, під недавньої фотографією Осадчої з Тіною Кароль, користувачі Мережі засипали Катю привітаннями. Публіка впевнена – телеведуча вагітна втретє.

На одному з останніх фото Каті Осадчої видно кругленький живіт

Ще одне фото, яке викликає багато питань, було опубліковано 22 лютого. На знімку Катя Осадча бере інтерв’ю у Соломія Вітвіцька. Провідна одягнена в білі штани і довгий піджак. Фото зроблено з такого ракурсу, що неможливо не побачити вже не маленький живіт Каті.

Одне з останніх фото Осадчої: кругленький живіт не можливо не помітити

Поки що Юрій Горбунов та Катя Осадча не робили заяв про найближче поповнення. Чи збудуться припущення публіки, покаже тільки час.