Лілія Подкопаєва вперше розповіла, як важко переживала розлучення з колишніми чоловіками: “Я вмирала”

Відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва вперше відверто розповіла про болючі розлучення з колишніми чоловіками.

Героїня нашої сьогоднішньої статті побудувала запаморочливу спортивну кар’єру, завдяки чому прославила Україну на весь світ. На рахунку Лілії безліч медалей, перемог і державних нагород, які дісталися їй наполегливою працею і постійними тренуваннями. Незважаючи на настільки насичений робочий графік, Подкопаєва не забувала і про особисте життя.

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва

Зараз спортсменка одружена з американським бізнесменом українського походження Ігорем Дубинським. У вересні 2019-го Лілія народила чоловікові дочку Евеліну. Від минулих відносин у неї залишилося двоє дітей — прийомний 15-річний син Вадим і ще одна рідна донька Кароліна, їй 14.

Діти Лілії Подкопаєвої
Діти Лілії Подкопаєвої

Саме в третьому шлюбі гімнастка знайшла справжнє щастя, а в минулому їй довелося пережити два важких розлучення, після яких вона буквально не знала, як бути далі.

Лілія Подкопаєва та її нинішній чоловік Ігор Дубинський
Лілія Подкопаєва та її нинішній чоловік Ігор Дубинський

Першим чоловіком Подкопаєвої був Тимофій Нагорний, після чотирьох років сімейного життя вони розлучилися. Наступного разу героїня статті вийшла заміж за Віктора Костирка. Цей шлюб тривав ще менше.

Весілля Лілії Подкопаєвої та Тимофія Нагорного
Весілля Лілії Подкопаєвої та Тимофія Нагорного
Лілія Подкопаєва та Віктор Костирко
Лілія Подкопаєва та Віктор Костирко

В гостях у Маші Єфросиніної в шоу “Экзамен” Лілія розповіла про те, як все було. Перед цим вона зазначила, що як і будь-яка дівчинка, в дитинстві була впевнена в тому, що заміж вийде один раз і назавжди. З віком же помінялися принципи, ставлення до чоловіків, життєві цінності, з деякими речами миритися стало складніше:

“Розлучення відбуваються набагато раніше, ніж підписані документи. Вони відбуваються тут, в голові. Якщо у тебе ця ідея виникла, то тебе вже в принципі нічого не зупинить. Важкий момент, жахливо важкий. А ще дивлячись як розходишся. У мене перша історія була жаліслива, я б так сказала. І я просто вмирала, я вмирала внутрішньо. Те, як людина себе вела, які були наслідки, і як це було взагалі все… І на мене, і на дітей воно відбивалося…”.

Лілія Подкопаєва на Іспиті у Маші Єфросиніної
Лілія Подкопаєва на Іспиті у Маші Єфросиніної

Хоча Подкопаєву підтримували діти, мама, друзі, після першого розлучення вона все одно відчувала себе жахливо самотньою. У другий же раз причиною розставання просто стало життя на дві країни і різні характери, що вона бачила спочатку:

“Ну ось просто не вийшло. Не тому, що хтось поганий або хороший. Просто ось… Краще подякувати одне одному і жити далі”.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.