Віталій Козловський зізнався, що через конфлікт з Кондратюком його батько потрапив до лікарні

Свого часу Віталія Козловського просував Ігор Кондратюк, але їх співпраця закінчилася гучним скандалом, через який постраждав навіть батько співака.

Хвиля популярності накрила Козловського стрімко, але він дуже швидко зрозумів, що у слави є і зворотна сторона. Саме тато артиста завжди підтримував знаменитого сина і був з ним поруч в хвилини відчаю, а в дитинстві ще маленький Віталік кожен раз світився від щастя, коли Віталій Сергійович брав його з собою в робочі відрядження, адже вдома з мамою йому доводилося нелегко.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

За словами співака, мати виховувала його дуже суворо:

“Мене били, як сидорову козу. Коли тато кудись від’їжджав, якщо вдома був якийсь скандал з мамою, то я просто тихенько тікав до телефону і дзвонив татові”, — згадує герой статті в інтерв’ю для програми “Ранок з Україною”.

Незабаром після перемоги спочатку на шоу “Караоке на Майдані”, а потім і в “Шансі”, у молодого артиста з’явилися перші шанувальники, пісні і контракт з відомим продюсером Ігорем Кондратюком. Звичайно, Віталій Сергійович був щасливий за сина, проте з часом він став все більше хвилюватися через умови, в яких той працює.

Ігор Кондратюк і Віталій Козловський
Ігор Кондратюк і Віталій Козловський

Тато радив Козловському піти від Кондратюка ще за 5 років до їх гучного конфлікту:

“Він більше рахував його батьком, ніж мене. На той час, коли потрібно було зі мною порадитися, йому [Ігорю] говорив: “Я з татом пораджуся”, а Кондратюк говорив: “Нашо? Я ж не раджуся зі своїм батьком”.

Віталій Козловський з татом Віталієм Сергійовичем
Віталій Козловський з татом Віталієм Сергійовичем

Після розриву контракту з продюсером Віталій втратив свої хіти і великі гроші, хоча Козловський-старший переживав те, що трапилося, набагато важче, ніж син і через стрес потрапив до лікарні:

“Він відібрав здоров’я мого батька. І за це я його ніколи не буду поважати і дякувати”, — каже співак.

На щастя, лікарі змогли поставити Віталія Сергійовича на ноги, тому все обійшлося.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.